Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bari u finalu baraža za Seriju A

Tim sa juga Italije je do velike pobjede nad sjevernjacima stigao sa desetoricom pošto im je u finišu poluvremena isključen Đakomo Riči i tako otežao saigračima nastavak

Pred krcatim tribinama kultnog stadiona “Sveti Nikola” (50.000 ljudi), fudbaleri Barija su nastavili da ispisuju najljepše stranice bajkovite sezone – igraće dvomeč finala baraža za popunu Serije A.

U revanšu polufinala, poslije 0:1 u prvom meču sa Sudtirolom iz Bolcana, pobjeda od 1:0 je bila dovoljna da se preskoči i ova prepreka i da se zakaže sudar sa Parmom ili Kaljarijem koje tek čeka drugi meč (prvi 3:2 za Kaljari).

Prema pravilima, u slučaju neriješenog ishoda nakon dvomeča, nema produžetaka ni penala – dalje ide tim koji je rerularni dio sezone bio bolje plasiran što je u ovom slučaju bio Bari.

Tim sa juga Italije je do velike pobjede nad sjevernjacima stigao sa desetoricom pošto im je u finišu poluvremena isključen Đakomo Riči i tako otežao saigračima nastavak.

Podsjetimo, Bari je prethodne sezone igrao Seriju C, a sada ga samo dva meča dijele od plasmana u elitni rang italijanskog fudbala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve