Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Baraž za CFL: Titograd nakon penala izborio opstanak protiv Bokelja, Marveđio tragičar

Fudbaleri Titograda su nakon drame i penal ruleta izborili opstanak u eliti savladavši Bokelj pod Vrmcem 4:5 i ukupnim rezultatom 5:6.  "Romantičari" su u regularnom djelu meča slavili s 0:1, golom Ivana Novovića s bijele tačke i izborili penal seriju, nakon što su prvi meč na Starom aerodromu izgubili 0:1

Završen je i drugi revanš meč baraža za ulazak u Prvu Telekom crnogorsku fudbalsku ligu.

Titograd i Bokelj, Foto: Ofktitograd.me

Fudbaleri Titograda su nakon drame i penal ruleta izborili opstanak u eliti savladavši Bokelj pod Vrmcem 4:5 i ukupnim rezultatom 5:6.

“Romantičari” su u regularnom djelu meča slavili s 0:1, golom Ivana Novovića s bijele tačke i izborili penal seriju, nakon što su prvi meč na Starom aerodromu izgubili 0:1.

Titograd je prvi napravio kiks u trećoj seriji kada je neprecizan bio Bojan Roganović, ali odmah u narednom za Kotorane je bio neprecizan Anto Babić. Oba tima su bila precizna do pete serije, da bi Australijanac Endrju Marveđio u šetoj podlegao pritisku i promašio penal za Bokelj, a Balša Banović bio hladnokrvan i riješio sve dileme i osigurao Titogradu opstanak.

Titograd je iz sezone u sezonu bio redovan član evropske scene, takođe igrao je kvalifikacije za Ligu šampiona kada je postao šampion 2015/16, nakon sezone za zaborav bio je na korak od ispadanja u niži rang, dok Bokelj nije iskoristio sjajnu šansu za ulazak u najveći rang, nakon što je prošle godine takođe u baražu bio poražen od Rudara ukupnim rezultatom 4:1.

Podsjetimo se, nešto ranije Jezero je napravilo čudo i plasiralo se u prvu ligu pobjedivši Kom u Plavu 3:1, nakon što je prvi meč na Zlatici izgubilo 1:0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve