Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Baraž za CFL: Rudar napravio brejk u Kotoru

Pljevljaci su bili nadmoćniji rival i u 41. minutu preko Nija Veđija savladali Kotorane, da bi u 71. minutu Zečević udvostručo prednost i napravo zavidnu zalihu pred revanš na Gradskom stadionu koji se igra drugog juna

Odigran je prvi meč baraža za plasman u Prvu Telekom crnogorsku fudbalsku ligu. Rudar je na stadionu pod Vrmcem u Kotoru savladao Bokelj 0:2 i napravio brejk pred revanš u Pljevljima.

Foto: CG-fudbal.com

Pljevljaci su bili nadmoćniji rival i u 41. minutu preko Nija Veđija savladali Kotorane, da bi u 71. minutu  Zečević udvostručo prednost i napravo zavidnu zalihu pred revanš na Gradskom stadionu koji se igra drugog juna.

U drugom baražnom duelu sastaće se Lovćen i Kom na Cetinju četvrtog juna, a revanš je zakazan za deseti jun u Podgorici.

Podsijetimo se Mornar je kao posljednjeplasirani pao u drugu ligu s osvojenih 12 bodova, dok su devetoplasirani Lovćen i  osmoplasirani Rudar ušli u baraž s 26 odnosno 41. bodom.

Iz druge lige Lješkopolje je sa 67 bodova izborilo direktan plasman u Prvu Telekom crnogorsku fudbalsku ligu dok su baraž izborili drugoplasirani Kom s 60 i trećeplasirani Bokelj s 58 bodova.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve