Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Baraž za 1. CFL: Bošković šokirao Titograd na Starom aerodromu

Fudbaleri Bokelja šokirali su Titograd i slavili na Starom aerodromu 1:0. Pobjedonosni pogodak za Kotorane postigao je Srđan Bošković u 17. minutu meča i imaće značajnu prednost pred revanš pod Vrmcem

U toku su prvi mečevi doigravanja za Prvu Telekom crnogorsku ligu i završen je drugi okršaj.

Bokelj, Foto: Pobjeda.me

Fudbaleri Bokelja šokirali su Titograd i slavili na Starom aerodromu 1:0. Pobjedonosni pogodak za Kotorane postigao je Srđan Bošković u 17. minutu meča i imaće značajnu prednost pred revanš pod Vrmcem.

“Romantičari” su prethodnih sezona bili redovan član evropske scene, takođe kao šampioni iz sezone 2015/16 igrali i kvalifikacije za Ligu šampiona, imaće težak posao da se zadrže u elitu, dok Bokelj ima veliku šansu za promociju u veći rang, nakon što je prošle sezone poražen od Rudara ukupnim rezultatom 4:1.

Nešto ranije Kom je savladao Jezero na Zlatici 1:0 i imaće značajnu prednost pred revanš u Plavu.

Podsjetimo se, Kom je bio devetoplasirani u momentu prekida prve lige s 29 bodova, a Titograd osmi s 31. bodom bore se za opstanak u elitu, dok su Jezero kao drugoplasirani iz druge lige s 51. bodom i Bokelj s 49 dobili šansu da se plasiraju u veći rang.

Grbalj je kao posljednjeplasirani u prvoj ligi s 22 boda pao u niži rang, dok je Dečić sjajnom sezonom u drugoj ligi s 61. bodom prešao u elitu.

Revanš mečevi su na programu u utorak.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve