Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Baranke u Holandiji: Spremne za evropske izazove

Prvi nastup u evropskom takmičenu crveno-bijele imale su u sezoni 2010/2011, takođe u Čelendž kupu

Odbojkašice Galeb Liko Soho Group-a nakon 11 godina vraćaju se na evropsku scenu, svoju šansu oprobaće u CEV Čelendž kupu 2023.

Ekipa trenera Petra Kokovića u 1. kolu Čelendž kupa sastaje se sa holandskim Slidrehtom. Prva utakmica je sjutra od 19:30 časova u Holandiji.

“Poslije 11 godina očekuju nas utakmice na evropskoj sceni. Jako mi je drago što ćemo kao klub sticati nova iskustva u evropskim mečevima i to nam je primarni cilj. Od dvomeča očekujem da pruzimo maksimum pa ćemo vidjeti za koliko je to dovoljno. U Holandiji nas čeka ekipa koja je prva na tabeli holandskog prvenstva i koja pruža odlične igre od starta sezone. Analizirali smo neke njihove utakmice i vidjeli da se radi o jako dobrom protivniku, ali isto tako nećemo ići tamo sa bijelom zastavicom već ćemo probati da iskoristimo sve šanse koje nam se pruže. Ono što mi je najbitnije u ovom momentu jeste da smo svi zdravi i da u jednoj odličnoj atmosferi dočekujemo nove izazove u Evropi”, kazao je Petar Koković za portal www.odbojka.me.

Prvi nastup u evropskom takmičenu crveno-bijele imale su u sezoni 2010/2011, takođe u Čelendž kupu.

Revanš utakmica odigraće se 30. novembra u Sportkom centru “Topolica” u Baru (18h).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve