Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Barać uoči Budućnosti: U svjetlu tragedije izuzetno je teško igrati

Mega je prošle sedmice poražena od crnogorskog šampiona, pa prostora za novi neuspjeh nema – mora slaviti kako bi izborila majstoricu i zadržala šanse za polufinale

Trener košarkaša Mege Marko Barać smatra da njegova ekipa mora da odigra sa vrhunskom energijom i koncentracijom kako bi mogla da produži četvrtfinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti.

Mega je prošle sedmice poražena od crnogorskog šampiona, pa prostora za novi neuspjeh nema – mora slaviti kako bi izborila majstoricu i zadržala šanse za polufinale.

“U svjetlu tragedije koja je zadesila našu zemlju, izuzetno je teško igrati. Analizirali smo greške sa prethodne utakmice gdje smo mogli da se uvjerimo u kvalitete Budućnosti. Očekujem da budemo bolji, a da bismo vratili seriju u Podgoricu moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom”, izjavio je Barać.

Luka Cerovina rekao je da će on i njegovi saigrači “dati sve od sebe i probati da dođemo do još jedne utakmice u Morači”.

“Sada igramo na našem terenu u Sremskoj Mitrovici gdje smo i prije mjesec dana imali sjajnu podršku sa tribina. Sigurno je da su tragični događaji koji su se desili prethodnih dana uticali na sve nas, ali ćemo dati sve od sebe i probati da dođemo do još jedne utakmice u Morači”, rekao je Cerovina.

Meč između Mege i Budućnosti na programu je u nedjelju od 18 časova i igraće se u Sremskoj Mitrovici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve