Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bar domaćin Međunarodnog rukometnog kampa

Opština Bar biće domaćin prvog Međunarodnog rukometnog kampa za djevojčice proslavljene crnogorske rukometašice Jovanke Radičević koji će se održati od 19. juna do 3. jula ove godine, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije u Baru

Opština Bar biće domaćin prvog Međunarodnog rukometnog kampa za djevojčice proslavljene crnogorske rukometašice Jovanke Radičević koji će se održati od 19. juna do 3. jula ove godine, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije u Baru.

– Tom prilikom, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i Jovanka Radičević potpisali su ugovor o zajedničkoj organizaciji kampa namijenjenog talentovanim djevojčicama uzrasta od 12 do 18 godina, a čija je osnovna misija da polaznice nauči novim rukometnim vještinama, da unaprijedi njihov talenat, te da ih uz stručnu edukaciju iz oblasti sporta, psihologije i zdravih stilova života podstakne na poštovanje različitosti, razvoj timskog duha i saradnje – saopšteno je iz Opštine Bar.

Raičević je istakao da je posebna čast i privilegija to što edukativni kamp jedne od najuspješnijih crnogorskih sportistkinja i heroina rukometnog sporta svoj život započinje upravo u Baru.

– Zahvalni smo zbog činjenice da je Jovanka prepoznala sve potencijale koje naš grad posjeduje u domenu sportske infrastrukture za organizaciju događaja ovog tipa, čime se još jednom potvrđuje da je Bar grad šampiona. Uvjeren sam da će se tokom ovog rukometnog kampa upravo u Baru formirati neke nove šampionke koje će proslaviti crnogorski rukomet, a sa tim u vezi jako raduje i činjenica da će barske djevojčice biti u prilici da aktivno učestvuju u istom. Opština će kao suorganizator, u saradnji sa Sportsko – rekreativnim centrom i ostalim subjektima, pružiti svu neophodnu podršku organizaciji ovog događaja –  naveo je Raičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve