Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Baošić: Rani gol bi promijenio sve

Drugi duel protiv Finaca se igra u utorak od 20.30

Budućnost mora da zaboravi poraz odd Helsinkija (3:1) u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona ako želi da se vrati u igru u revanšu pod Goricom.

Drugi duel protiv Finaca se igra u utorak od 20.30.

– Ulazak u prvu utakmicu je bio jako loš, nažalost primili smo brzo tri gola i poslije toga je bilo teško da se vratimo, kaže defanzivac Jovan Baošić, koji je debitovao za Budućnost upravo u Helsinkiju odigravši posljednjih dvadesetak minuta u sistemu 3-4-3.

– Mogli smo da prođemo i gore što se tiče rezultata, ali i bolje jer nam nije sviran čist penal u finišu prvog poluvremena. Međutim, taj duel je iza nas, mislim da smo izvukli pouke i siguran sam da ne možemo da ponovimo tako lošu utakmicu, jasan je 26-godišnji štoper.

Gol u gostima od ove sezone ne važi, tako da će crnogorskom šampionu za prolaz dalje biti potrebna pobjeda od tri razlike. Ili dva da se makar produži nada…

– Moramo da budemo agresivni, koncentrisani i taktički dobro postavljeni. Uradićemo sve da ne dozvolimo Helsinkiju da igra i probaćemo na vrijeme da postignemo gol. Onda je sve moguće, zaključio je Baošić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve