Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Balkansko prvenstvo: Kadetkinje doputovale u Lukavac, u srijedu protiv Srbije

Osim naše selekcije, na Balkanskom prvenstvu učestvuju i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Grčke, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Srbije, Albanije, Turske, Kosova i Rumunije

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore doputovala je rano jutros u Lukavac (Bosna i Hercegovina), gdje će od srijede učestvovati na Balkanskom prvenstvu, koje se održava u periodu od 20-24. avgusta.

Kadetkinje, Foto: Cdm.me

Osim naše selekcije, na Balkanskom prvenstvu učestvuju i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Grčke, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Srbije, Albanije, Turske, Kosova i Rumunije.

Crna Gora, koja brani titulu osvojenu prošle godine u Đakovici, igraće u grupi B sa Srbijom i Albanijom.

Selektor naše reprezentacije Nikola Masoničić odabrao je 12 odbojkašica koje će predstavljati našu zemlju na ovom takmičenju:

Tehničari: Tijana Tvrdišić (Galeb Poliklinika Hipokrat), Marija Šušić (Tent, Srbija)

Srednji blokeri: Petra Kostić (Galeb Poliklinika Hipokrat), Tamara Vukoslavčević (Luka Bar)

Primači servisa i korektori: Nevena Vukčević (Galeb Poliklinika Hipokrat), Marija Tuševljak (Galeb Poliklinika Hipokrat), Ema Uskoković (Blok Aut,Srbija), Andrea Knežević (Luka Bar), Simona Petranović (Galeb Poliklinika Hipokrat), Majda Čakar (Rudar)

Liberi: Sara Kovač (Morača), Lana Labović (Galeb Poliklinika Hipokrat)

Uz selektora Masoničića, u stručnom štabu naše selekcije su i pomoćni treneri Marko Blagojević, Tomo Pekić, kao i tim menadžer Ksenija Ivanović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve