Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bali slavi Spasojevića: Postigao tri gola i donio titulu nakon smrti supruge

Bali je odavno na vrhu, a onda je upao u mini rezultatsku krizu, jer u pet mečeva nije ostvario pobjedu. Ali, i pored velike porodične tragedije, s obzirom da mu je prije samo 12 dana iznenada preminula supruga Leli, Spasojević se brzo vratio na teren i odmah u pobjedi protiv Persiba postigao gol

Bali slavi Iliju Spasojevića. Crnogorski internacionalac je u meču 30. kola Superlige Indonezije postigao dva gola u pobjedi Bali junajteda na gostovanju Semen Padangu (2:0) i time svom timu četiri kola prije kraja obezbijedio titulu šampiona.

Spasojević, Foto: Cdm.me

Bali je odavno na vrhu, a onda je upao u mini rezultatsku krizu, jer u pet mečeva nije ostvario pobjedu. Ali, i pored velike porodične tragedije, s obzirom da mu je prije samo 12 dana iznenada preminula supruga Leli, Spasojević se brzo vratio na teren i odmah u pobjedi protiv Persiba postigao gol.

Taj meč donio je nevjerovatne emocije, a Spasojević je juče zaigrao u dresu na kojem je pored njegovog prezimena pisalo i ime nedavno preminule supruge.

S obzirom da je nekadašnji mladi crnogorski reprezentativac najveća zvijezda indonežanskog fudbala i reprezentativac te azijske zemlje, tužna vijest potresla je Indoneziju, koja danas slavi Iliju ili kako ga tamo popularno zovu “Spasogola”.

Bali četiri kola prije kraja ima 17 bodova više od drugoplasiranog Bornea, čime je Spasojević treći put stigao do titule u Indoneziji – 2015. bio je šampion sa Persibom, godinu kasnije bio je prvak Malezije sa Melakom, da bi 2017. godine ponovo osvojio titulu u Indoneziji sa Bajangkarom, a danas je “pokorio” Indoneziju i sa Balijem!

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve