Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bakić: Nije još ništa izgubljeno, svako može svakog da pobijedi

Nakon četiri odigrana susreta Crna Gora i Bugarska imaju po dva boda i dijele posljednje mjesto

Reprezentativac Crne Gore Marko Bakić kazao je da vjeruje da naša selekcija može izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Foto: Reprezentacija.me

Nakon četiri odigrana susreta Crna Gora i Bugarska imaju po dva boda i dijele posljednje mjesto.

“Teško je reći nešto pametno nakon utakmice koju smo izgubili ovako 3:0, nije lako što se vraćamo kući sa lošim rezultatom. Primili smo golove iz nekih naših grešaka koje su mogle da se spriječe. Gledajući samu igru mi smo imali taj posjed i neku inicijativu, ali nijesmo imali konkretne šanse sem jednu ili dvije koje smo mogli da realizujemo. Primili smo ta tri gola koja odaju utisak teškog poraza. Žao nam je jer su svi htjeli da daju maksimum, da pokažu da žele, da mogu i da hoće. Nije nam se dalo, zasluženo smo izgubili i samo se rezultat pamti.” kazao je Bakić nakon meča i dodao:

“Nama ostaje da izvučemo dobre stvari i da izvučemo pouke, što nam može pomoći u budućnosti. Nije još ništa izgubljeno, makar ja tako mislim, gledajući rezultate u grupi svako svakog može da pobijedi, mi smo izgubili, ali se nadamo da će se u nastavku sreća okrenuti na našu stranu, trebaće nam za to i znanja, ali možemo mi da prekrenemo situaciju, nije sve gotovo!”

Baš je Češka rival za drugo mjesto u grupi, trenutno ima četiri boda više i meč manje.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve