Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajić: SC Derbi je tim za respekt

Sastav iz Laktaša ima polovičan učinak nakon 10 kola i jednu pobjedu više od studenata

Trener Igokee Dragan Bajić smatra da je SC Derbi nezgodna ekipa za respekt pred večerašnji duel ovih timova u 11. kolu ABA lige.

Sastav iz Laktaša ima polovičan učinak nakon 10 kola i jednu pobjedu više od ”studenata”.

– Poslije dva jako teška i iscrpljujuća meča u jako kratkom periodu protiv Partizana i Nimburka dolazi nam gostovanje u Podgorici. Na put idemo autobusom, što je jako težak i nezgodan put, znajući da traje 10 i više sati. Međutim, moramo se suočiti sa tim stvarima. Gostujemo jako nezgodnoj ekipi, znajući da su novajlije u ligi oni zaslužuju svaki respekt, bar po dosadašnjim rezultatima. Ekipa je skup jako dobrih stranaca i jako talentovanih domaćih igrača, jer klub ide u tom smjeru da razvijaju domaće igrače kroz ovo takmičenje. Rezultati koje postižu i igre na parketu koje pokazuju nam ukazuje na to da mi moramo ući u utakmicu maksimalno skoncentrisani, rekao je Bajić i dodao:

– Moramo da ispoštujemo maksimalno sve dogovore koje smo stavili ispred sebe ako želimo da iz te utakmice izađemo s pozitivnim rezultatom. Ja vjerujem u ove momke, jedini faktor je taj umor ali ga moramo ostaviti po strani. Vjerujem da ćemo na najbolji način odgovoriti i ako nam se ukaže šansa slaviti u tom meču.

SC Derbi i Igokea igraće večeras od 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve