Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajić: Najveća pobjeda je što sam vidio Đoka

Barani su duel 13. kola regionalnog takmičenja dobili rezultatom 90:76 i ponovo se osamili na čelu tabele sa skorom 11-2

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić čestitao je ekipi Mornara na zasluženoj pobjedi u derbiju ABA lige.

Barani su duel 13. kola regionalnog takmičenja dobili rezultatom 90:76 i ponovo se osamili na čelu tabele sa skorom 11-2.

– Iskrene čestitke na više nego zasluženoj pobjedi Mornaru i mom kolegi Paju. Puno sreće u nastavku sezone klubu koji volim i gdje imam puno prijatelja. Želim da sezonu završe kako su zamislili, rekao je Bajić.

Strateg tima iz Laktaša osvrnuo se na ono što je prethodilo meču u Topolici.

– Da me pogrešno ne shvate u Podgorici i Baru, ali ne znam da sam gorih šest dana proveo nego ovih šest u Crnoj Gori. Tri smo bili u Podgorici, takva je kiša bila da nismo dana vidjeli i nigdje nismo mogli da izađemo, samo smo uveče išli na trening. To je psihički uticalo prvo na mene, a naravno i na moje momke, jer smo i u Sutomoru stalno bili u sobama. Ovdje su ljudi divni, sve je divno, ali je ovo stvarno bilo jako teško da se izdrži, rekao je Bajić, čiji izabranici su pretposljednjeg dana 2020. godine trebalo da igraju protiv Budućnosti u Podgorici, ali je meč odgođen, jer koronavirus opet hara u podgoričkom klubu.

Trener Igokee je na kraju emotivno govorio o susretu sa predsjednikom Mornara Đorđijem Pavićevićem, koji se još oporavlja od posljedica zaraze koronavirusom.

– Za mene je najveća pobjeda večeras što sam vidio svog velikog prijatelja Đoka. Toliko mi je srce veliko bilo kada sam ga vidio, jako mi je drago da se oporavlja. Nadam se da će biti u skorije vrijeme sve u najboljem redu, te da ćemo uskoro moći da sjednemo i popričamo, kao što smo uvijek radili, zaključio je Bajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve