Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajić: Ispostavilo se da je Budućnost na svim pozicijama bolja

Izjednačen meč pretedenata na plej-of regionalnog takmičenja riješen je u posljednjem minutu, gdje je crnogorski prvak demonstrirao iskustvo

Dragan Bajić, trener Igokee, nakon poraza od Budućnosti u Laktašima (82:87), u derbiju 19. kola ABA lige, kazao je da je utakmica bila jako dobra, te da se ispostavilo da su Podgoričani kvalitetnija ekipa u odnosu na prvaka BiH.

Izjednačen meč pretedenata na plej-of regionalnog takmičenja riješen je u posljednjem minutu, gdje je crnogorski prvak demonstrirao iskustvo.

– Meč sa tempom, dobrim trčanjem. Već sam rekao da je Budućnost na svim pozicijama bolja u odnosu na moj tim. To se i ispostavilo. Padom koncentracije u odlučujućim momentima, izgubili smo utakmicu. Nismo se dobro prebrojali pri povratku u odbrani, ostavili smo same igrače, a Budućnost ima šutere koji to znaju da kazne, rekao je Bajić.

Igokea ponovo dijeli prvo mjesto sa Mornarom, sa učinkom 14-4.

– U par navrata nismo iskontrolisali taj defanzivni skor, a napad u finišu nije funkcionisao kao tokom čitavog meča, čak smo izgubili I neke lopte. To je razlog večerašnjeg poraza. I da smo mi dobili utakmicu, mislim da bi bilo zasluženo, jer smo 35 minuta igrali jako dobru košarku. Ali, šta je, tu je, trebamo se okrenuti narednim obavezama, rekao je Bajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve