Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Baćović: Glavu gore, tek je prva utakmica

Izabranici Andrea Žakelja su protiv Mege osjetili snagu elitnog regionalnog takmičenja, na kraju su u Beogradu doživjeli težak poraz, najteži u prvom kolu (101:68)

Košarkaši SC Derbija imali su bolan debi u ABA ligi.

Izabranici Andrea Žakelja su protiv Mege osjetili snagu elitnog regionalnog takmičenja, na kraju su u Beogradu doživjeli težak poraz, najteži u prvom kolu (101:68).

A početak utakmice je bio dobar, u prvoj četvrtini su gosti vodili 13:8, na kraju iste su zaostajali samo koš (23:21).

Kola su krenula nizbrdo u drugoj dionici, u kojoj su Podgoričani postigli svega šest poena, a primili 28. Mega je do kraja samo povećavala prednost, koja je u jednom trenutku iznosila i 37 razlike (94:57)…

– Mi smo još uvijek u šoku zbog svega što se izdešavalo na toj utakmici, ne znam šta bih rekao. Ne znam zašto se desio taj pad u igri – kaže za Pobjedu Vasilije Baćović, centar SC Derbija.

– Pokušaćemo da ispravimo te stvari, pogledaćemo snimak, da vidimo gdje smo griješili, šta smo radili. Potrudićemo se da do Zadra ispravimo loše stvari iz utakmice protiv Mege – dodao je Baćović.

I Baćović je iznenađen tako lošim izdanjem, jer ističe da su pripreme dobro odrađene.

– Spremili smo se za start sezone, odradili skauting i sve ostalo. Ponavljam, ni sam ne znam šta nam se desilo protiv Mege. Ali tek je počela sezona, prva je utakmica, treba da dignemo glave. Liga se nastavlja, košarka je takav sport u kojem svako svakoga može da dobije.

Baćović ističe da Megu treba pokušati što prije zaboraviti, i svu pažnju usmjeriti na naredni meč protiv Zadra, u petak u ,,Morači“.

– Protiv Zadra idemo na pobjedu. Oni su naš rival za plasman, treba da ih pobijedimo kod kuće. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo u toj utakmici – zaključio je Baćović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve