Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Babović: Ovo je tek početak

Anastasija Babović je dobila šansu, prigrabila je i pokazala zbog čega je sa najboljim crnogorskim timom. Mlada golmanka je u ključnim momentima i sa Rusijom i Slovenijom, odbranila nekoliko šuteva

Anastasija Babović je dobila šansu, prigrabila je i pokazala zbog čega je sa najboljim crnogorskim timom. Mlada golmanka je u ključnim momentima i sa Rusijom i Slovenijom, odbranila nekoliko šuteva.

“Mislim da smo najbolje izdanje pokazali upravo sa Ruskinjama, gdje nam je pri kraju falilo malo sreće i realnije suđenje. Pokazale smo u mečevima sa Francuskom i Rusijom da vrijedimo. Naš tim u martu čekaju kvalifikacije za OI, što nam je i najbitnije, a uz ovakvu energiju možemo puno”.

Vjeruje u još bolja izdanja tima u posljednja dva meča.

“I Švedsku i Španiju dobro poznajemo. Sigurna sam da možemo i sa njima da igramo, a uz novu, jaku energiju možemo da uradimo puno dobrih stvari”.

Anastasija je prošle godine pred SP u Japanu doživjela tešku povredu u dresu Budućnosti na terenu rumunske Valčee. Oporavila se, što se vidi na terenu.

“Srećna i ponosna sam što sam dio reprezentacije. Zahvalna sam stručnom štabu i igračicama na podršci. Ovo je tek početak, zadovoljna sam, a mogu još više da dam timu”.

Istakla je i dobru saradnju sa trenerom golmana Gojkom Vučinićem.

“Imamo dobru komunikaciju i maksimalnu podršku. Zadovoljna sam, kao i sa glavnim trenerom. Sve ide kako treba”.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve