Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Atletika: Vojvodić osmi, Marsenić deveti u Sofiji

Vojvodić je u izuzetno jakoj konkurencij osvojio osmo mjesto sa rezultom 6,61 metar, dok je Marsenić u trci na 60 metara u trećoj kvalifikacionoj grupi osvojio treće mjesto sa rezultatom 7.12 i u generalnom plasmanu osvojio deveto mjesto

Ognjen Vojvodić, član Mornara osvojio je osmo mjesto u skoku udalj, dok je Ognjen Marsenić (Lim) bio deveti u trci na 60 metara na juniorskom dvoranskom prvenstvu Balkana.

Takmičenje, koje je održano u Sofiji, okupilo je 250 takmičara iz 22 države, a Crnu Goru predstavljali su Vojvodić i Marsenić.

Vojvodić je u izuzetno jakoj konkurencij osvojio osmo mjesto sa rezultom 6,61 metar, dok je Marsenić u trci na 60 metara u trećoj kvalifikacionoj grupi osvojio treće mjesto sa rezultatom 7.12 i u generalnom plasmanu osvojio deveto mjesto.

– Marsenić je imao izuzetno loš start i to je doprinijelo da ne uđe u finale. Radilo se o veoma maloj razlici i da je ponovio rezultat iz Beograda prije desetak dana mogao se naći u finalu i ostvariti izuzetan uspjeh. Ovo je za njega veliko iskustvo i prvi nastup za reprezentaciju Crne Gore, obzirom da je prvi put nastupao u kategoriji juniora na jednom ovakvom takmičenju. Ipak, moramo biti zadovoljni sa nastupom naših atletičara na prvom ovogodišnjem takmičenju i veoma jakoj konkurenciji, istakao je šef crnogorske mini ekspedicije Zoran Jojić, inače nacionalni trener za sprint i skokove.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve