Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

ASCG: Donacija vrijedna 80 hiljada eura

Milorad Vuletić imao je brojne susrete sa evropskim zvaničnicima, a posebno je važno da je Vuletić tokom razgovora dogovorio pomenutu donaciju za ASCG

Na kongresu Evropske atletske federacije, koji je održan u Pragu, direktor ASCG Milorad Vuletić uspio je da dogovori donaciju vrijednu oko 80 hiljada eura, u vidu opreme i rekvizita za stadion u Baru, na kojem će se održati atletska takmičenja tokom Igara malih zemalja Evrope.

Foto: Skupština.me

Kongresu su prisustvovali delegati iz 50 država, a na njemu je ponovo za predsjednika izabran Norvežanin Sven Arne Hansen, dok su za potpredsjednike izabrani Dobromir Karamarinov, Aleksandar Čeri i Libor Varhanik.

Savjet Evropske atletike federacije čine Slobodan Branković, Nada Husaim, Raul Čapado, Fatih Čintimar, Žan Gracia, Karin Movin, Marton Đilai, Frank Hensel, Ana Kirnova, Dimakos Panagiotis, Anti Pihlakoski, Šonja Spendelhofer i Erik Teigamađi.

Milorad Vuletić imao je brojne susrete sa evropskim zvaničnicima, a posebno je važno da je Vuletić tokom razgovora dogovorio pomenutu donaciju za ASCG.

Takmičenja u atletici održavaju se u Baru 28,29. i 31. maja.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve