Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

AS objavio listu najgorih napadača Reala

Na listi španskog lista, među top deset najgorih napadača u istoriji Reala, najzvučnije ime je svakako Nikolas Anelka. Francuz je za kraljevski klub igrao u sezoni 1999/00. Odigrao je svega 33 meča za Real, čak je u jednom momentu stupio i u štrajk

Madridski list AS objavio je listu sastavljenu od najgorih napadača Real Madrida. Na njoj se nalazi deset imena, a čak trojica dolaze sa ovih prostora.

Na listi španskog lista, među top deset najgorih napadača u istoriji Reala, najzvučnije ime je svakako Nikolas Anelka. Francuz je za kraljevski klub igrao u sezoni 1999/00. Odigrao je svega 33 meča za Real, čak je u jednom momentu stupio i u štrajk.

Pamti se i dolazak Antonija Kasana, koji je član Madriđana bio od 2006. do 2008. godine. Nakupio je 29 nastupa u te dvije sezone, postigao četiri gola.

Havijer Saviola, omaleni Argentinac, igrao je u realu od 2007. do 2009, za 31 meč imao je učinak od pet golova i jedne asistencije.

Na listi top deset najgorih napadača u istoriji Reala, trojica su sa naših prostora. Jedan je aktuelni reprezentativac Srbije, Luka Jović, koji je član Reala bio od 2019. do 2022. godine, nakon čega je otišao u Fiorentinu.

Perica Ognjenović je član Reala bio od od 1999. do 2001. godine, baš u periodu kada je u Madridu bio i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Baljić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve