Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Arsenal perfektno odgovorio i šokirao Dečić

Četiri gola u Tuzima, uz činjenicu da je već u finišu prvog poluvremena bilo gotovo nevjerovatnih 0:3, dokaz je perfekcije Arsenala, koji je tako dokazao spremnost za velike stvari i definitivno značajan kvalitet

To se zove reakcija! Arsenal je prije sedam dana poražen u Kotoru od Budućnosti 4:0, da bi u subotu napravio senzacionalan brejk savladavši Dečić u Tuzima 4:2!

Tivćani su već ove sezone dokazali da imaju tim koji može da igra sa svima, a baš u momentu kada su vezali pobjede protiv Mornara i Iskre, stigao je ubjedljiv poraz na svom terenu. Međutim, to nije poremetilo novog prvoligaša, koji se hrabro suprotstavio lideru, ekipi Dečića i nanio Tuzanima prvi poraz ove sezone na njihovom terenu.

Četiri gola u Tuzima, uz činjenicu da je već u finišu prvog poluvremena bilo gotovo nevjerovatnih 0:3, dokaz je perfekcije Arsenala, koji je tako dokazao spremnost za velike stvari i definitivno značajan kvalitet.

“Za nas, kao nove prvoligaše, sigurno da je svaka pobjeda velika, a trijumf u Tuzima definitivno je poseban, jer je Dečić izuzetno kvalitetan i jedan od timova koji imaju najveće ambicije. Ovu pobjedu bih posebno izdvojio zato što je došla nakon ubjedljivog poraza od Budućnosti”, rekao je Ivan Bulatović, napadač Arsenala, koji je uspio da postigne gol u Tuzima i da veliki doprinos trijumfu.

Tivćani su tako dokazali da je duel protiv Budućnosti bio loš dan i da nije pravi pokazatelj njihovog kvaliteta. Meč protiv Dečića pokazao je da Arsenal ima snagu, moć i da ga niko ne može tek tako otpisati.

“Nije bilo lako oporaviti se od takvog poraza za ovako kratak vremenski period iako smo znali da nas čeka jos teža utakmica protiv Dečića. Izašli smo na teren, dali svoj maksimum, vjerovali u ono što smo pripremali tokom nedjelje sa trenerom Dragićevićem i upisali veoma važna tri boda. Bili smo silno motivisani da nakon tog poraza popravimo utisak i sigurno da je sve to uticalo na naše izdanje. Ali iako osjećamo zadovoljstvo nema euforije, svjesni smo da nas čekaju brojni izazovi, tako da se sada okrećemo pripremi meča protiv Bokelja u Kupu, a onda već za vikend imamo jako bitan duel protiv Rudara, gdje ćemo nastojati da zadržimo pozitivan niz”, naglasio je Bulatović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve