Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Arsenal otišao na plus osam!

Izabranici Mikela Artete nastavili su sa dobrim igrama poslije eliminacije u Ligi Evrope od lisabonskog Sportinga, te dodatno uvećali prednost na tabeli u odnosu na Mančester siti. Siti ima meč manje

Fudbaleri Arsenala savladali su Kristal Palas rezultatom 4:1 u okviru 28. kola engleske Premijer lige.

Izabranici Mikela Artete nastavili su sa dobrim igrama poslije eliminacije u Ligi Evrope od lisabonskog Sportinga, te dodatno uvećali prednost na tabeli u odnosu na Mančester siti.

Sada ona iznosi osam bodova, mada “građani” imaju i utakmicu manje.

Arsenal je poveo u 28. minutu kada je Gabrijel Martineli prihvatio loptu unutar kaznenog prostora rivala i pogodio dalji ugao gola Vitvorta.

Odlična akcija po desnoj strani donijela je domaćinu još jedan pogodak, Bukajo Sako odigrao je dupli pas sa Vajtom nakon čega je precizno gađao i pogodio mrežu Palasa.

“Tobdžije” nisu stale ni u drugom poluvremenu, lijepu akciju Granita Džake i Trosara je Švajcarac krunisao golom kojim je praktično i bila zapečaćena sudbina “orlova” na ovom meču.

Džefri Šlup je u 63. minutu pružio kakvu-takvu nadu Palasu da bi možda mogao do uzbudljive završnice, ali sve je bilo gotovo u 74. minutu kada se Bukajo Saka po drugi put upisao među strelce.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve