Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Arsenal iznenađen koliko Vlahović traži za dolazak u Emirate

Arsenalu je potrebno preko 100 miliona eura kako bi osigurao potpis Vlahovića, ali teško je očekivati da će topdžije da daju toliki novac u zimskom prelaznom roku

Vlahović ove sezone igra fantastično za italijanski klub, te je u dosadašnjem dijelu sezone na 22 utakmice uspio da zabije čak 18 golova.

Ovaj 21-godišnji napadač je svojim igrama privukao interes mnogih klubova, ali u Fiorentini su od prvog dana odlučni da ga zadrže u svojim redovima.

Fiorentina je u nekoliko navrata nudila Vlahoviću novi ugovor, ali je on to odbio jer želi da promijeni klub i napravi iskorak u svojoj karijeri.

Vlahović se povezuje s mnogim klubovima, ali trenutno je najveći interes za njega pokazao Arsenal.

”Topdžije” žele čak da dovedu Vlahovića već u januarskom prelaznom roku, ali čini se da to baš i neće biti moguće.

Naime, engleski mediji su objavili da Fiorentina za Vlahovića želi oko 70 miliona eura, dok srbijanski napadač traži sedmičnu platu od 300 hiljada funti, a njegovi agenti žele dodatnih 15 miliona funti za njegov potpis.

Arsenalu je potrebno preko 100 miliona eura kako bi osigurao potpis Vlahovića, ali teško je očekivati da će ”topdžije” da daju toliki novac u zimskom prelaznom roku.

Londonski klub je iznenađen platom koju traži Vlahović jer su mu ponudili znatno manje od toga, ali i cifrom koju žele njegovi agenti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve