Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Arsenal bez sreće u Petrovcu

Arsenal je imao 1:1 na poluvremenu, nekoliko šansi čak i da povede, ali je na kraju u samom finišu kažnjen, pa sa minusom čeka revanš

Arsenal je u prvom meču baraža za Prvu ligu poražen od Petrovca (2:1) pod Malim brdom, pa će 6. juna u revanšu na svom terenu juriti minimalnu pobjedu za najveći uspjeh u istoriji kluba. Tivćani su i pored poraza, koji po svemu prikazanom nijesu zaslužili, pokazali da imaju kvalitet, da Druga liga nije za potcjenjivanje i da definitivno ravnopravno konkurišu da budu dio elitnog ranga.

Arsenal je imao 1:1 na poluvremenu, nekoliko šansi čak i da povede, ali je na kraju u samom finišu kažnjen, pa sa minusom čeka revanš.

“Mi smo pokazali da imamo kvalitet. Imali smo dosta šansi, dvije stative, njihov golman je odlično branio. Nedostajalo je malo sreće. Trkački smo dobro stajali. Morali smo i da izvršimo nekoliko izmjena zbog povreda. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Rezultat nije pravedan”, istakao je Goran Jovanović, trener Arsenala.

Arsenal je imao i značajnu podršku navijača, koji su pokazali da se fudbalska euforija vratila u Tivat, te da ovaj grad zaslužuje prvoligaša. Izuzetno dobra atmosfera, navijanje i nevjerovatna želja nijesu pomogli da se ostvari bolji rezultat, najviše zbog činjenice da je golman Petrovca Đurović branio izuzetno, ali dobar nastup uliva nadu Tivćanima da u revanšu mogu do podviga.

“Jedna velelepna fudbalska predstava. Zaista su ljubitelji fudbala, a bilo je dosta navijača, imali šta da vide. Uživali su u utakmici. Pokušaćemo da u revanšu nadoknadimo rezultatski minus. Ako budemo igrali kao u Petrovcu, imamo šanse”, rekao je šef stručnog štaba Arsenala Goran Jovanović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve