Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Arjen Roben objavio da je završio karijeru

Iskusnom ofanzivcu je nedavno istekao ugovor sa minhenskim Bajernom, nakon čega je dobio nekoliko zanimljivih ponuda, ali je riješio da okači kopačke o klin

Holandski fudbaler Arjen Roben odlučio je da završi karijeru.

Iskusnom ofanzivcu je nedavno istekao ugovor sa minhenskim Bajernom, nakon čega je dobio nekoliko zanimljivih ponuda, ali je riješio da okači kopačke o klin.

“Razmišljao sam mnogo tokom posljednjih sedmica. Svi znaju da sam uzeo vrijeme kako bih u miru donio konačnu odluku nakon posljednjeg meča sa Bajernom. Na kraju sam odlučio da završim igračku karijeru“, napisao je Roben u saopštenju za javnost i nastavio:

“Bez ikakve sumnje, ovo je najteža odluka koju sam donio u karijeri. Odluka gdje su se srce i razum našli u sukobu. Ljubav prema ovoj igri i ubjeđenje da i dalje mogu da držim cio svijet u svojim rukama ne podudaraju se s realnim okvirima jer ne ide sve onako kako je bilo kada ste imali 16 godina, bez povreda i briga na svijetu. Zato sam odlučio da se definitivno povučem iz fudbala, mislim da je tako najbolje“.

Roben je bogatu karijeru završio sa čak 30 klupskih trofeja! Osvajao je nacionalne titule u svim klubovima čije je boje branio – od PSV Ajndhovena, preko Čelsija i madridskog Reala, do minhenskog Bajerna!

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve