Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Apić uoči meča sa bivšim klubom: FMP dolazi rasterećen u Podgoricu

“Plavi su u srijedu srušili Ulm u Evrokupu u meču sa nikad kraćom rotacijom. Međutim, očekuje se da će Džastin Kobs biti spreman za sjutra. Ekipa koja u Podgorici nije slavila od 2012. godine i ovog puta dolazi rasterećena, željna nadigravanja

Još jedan od onih mečeva kada je sve na vašoj strani, ali protivnik na terenu zahtijeva maksimalnu ozbiljnost svih 40 minuta. Jer, mlada ekipa željg na nadigravanja želi veliki skalp. Ali, ako je vjerovati tradiciji, onda “panteri nema šta da traže u “Morači. U četvrtoj rundi ABA lige Budućnost Voli dočekuje FMP (nedjelja, 17h).

Apić, Foto: Dnevne novine

“Plavi su u srijedu srušili Ulm u Evrokupu u meču sa nikad kraćom rotacijom. Međutim, očekuje se da će Džastin Kobs biti spreman za sjutra. Ekipa koja u Podgorici nije slavila od 2012. godine i ovog puta dolazi rasterećena, željna nadigravanja.

“Jasno je da FMP dolazi rasterećen, da pruži maksimum i da se bori od prvog minuta. Na agresivnost, čvrstinu i energiju rivala moramo da odgovorimo istom mjerom”, rekao je Dragan Apić uoči duela sa bivšim klubom.

Na startu nove sezone regionalnog takmičenja ekipa koju vodi Vladimir Jovanović ima pobjedu (Primorska) i dva poraza (Split i Partizan). Nemanja Nenadić i Okben Ulubaj su glavne napadačke opcije, ali nikako ne treba zaboraviti iskusnog Savu Lešića, kao i glavnog kreatora Filipa Čovića, koji se vratio iz Crvene zvezde.

“Svaki rival zaslužuje posebnu pažnju i pripremu. FMP je ove godine okupio nekoliko iskusnih igrača Čović i Lešić. Tu su i ostali mladi i talentovani momci koji daju maksimum na svakom meču. Sigurno će biti zahtjevna utakmica”, rekao je kapiten Suad Šehović.

Osim za nastavak tradicije, četa Petra Mijovića će igrati i za osvetu fMp je u 11. rundi prošle sezone slavio u Železniku, čime je tada prekinuo seriju od osam vezanih pobjeda “plavih.

“Moramo biti j aki u odbrani, a pametni i disciplinovani u napadu. Favoriti smo, ali neće biti lako opravdati tu ulogu na terenu. Međutim, ovo je nova prilika da pokažemo da smo spremni za velika djela”, poentirao je Dragan Apić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve