Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Anzulović: Budućnost je na vrhu ABA lige, suvišno je trošiti riječi o njenom kvalitetu

Timu iz Novog Mesta važni su bodovi za bijeg iz donjeg dijela tabele, a koliko znaju da budu nezgodni osjetili su košarkaši Crvene zvezde, koji su prije tri mjeseca izgubili na tom parketu

Trener Krke Vladimir Anzulović pohvalio je kvalitete Budućnosti Voli pred duel sa “plavima” u predstojećoj rundi ABA lige.

Anzulović, Foto: Cdm.me

Timu iz Novog Mesta važni su bodovi za bijeg iz donjeg dijela tabele, a koliko znaju da budu nezgodni osjetili su košarkaši Crvene zvezde, koji su prije tri mjeseca izgubili na tom parketu.

“Budućnost je sa Partizanom na vrhu tabele ABA lige pa je suvišno trošiti riječi o njihovom kvalitetu. Neophodno je da otklonimo greške iz drugog poluvremena meča sa Crvenom zvezdom, kao i da tokom cijele utakmice damo maksimum. Nadam se da će nas navijači podržati, a mi ćemo im se odužiti pravim pristupom”,rekao je Anzulović.

Mohamed Pašalić je ulogu favorita prepustio “plavima”.

“Dolazi nam jedan od najboljih timova u ligi. Igrali u Evrokup, imaju 12 odličnih igrača u timu. Imamo problema sa povredama, ali se nadam da ćemo svi biti spremni za utakmicu. Moramo da odigramo timski i hrabro, a na kraju ćemo vidjeti ko će biti bolji”, kazao je Pašalić.

Utakmica u Novom Mestu igraće se sjutra od 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve