Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Anđela Bulatović: Imamo ogromnu želju da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo

Igračica koja će se oprostiti od aktivnog igranja petog juna u Nikšiću (revanš) smatra da je Češka vrlo opasna u napadačkoj formaciji. Slabije oružje je odbrana i tu je najbolje iskoristiti šansu

Anđela Bulatović vjeruje u dobru pripremu, rad, želju i iskustvo sa kojim će se crnogorske rukometašice suprotstaviti Češkoj u mečevima baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Foto: Reprezentacija.me

Igračica koja će se oprostiti od aktivnog igranja petog juna u Nikšiću (revanš) smatra da je Češka vrlo opasna u napadačkoj formaciji. Slabije oružje je odbrana i tu je najbolje iskoristiti šansu.

“Imamo ogromnu želju da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Neće biti lako, imamo povrijeđene igračice, ali uz dobru pripremu, koju imamo, kvalitet koji posjedujemo i sa snažnom, do kraja istrajnom odbranom, možemo da ostvarimo dobar rezultat u prvoj i drugog utakmici baraža.”

,,Lavica” upozorava na snagu bekova češkog tima.

“Brze su, organizovane u napadu i znaju kako da dođu do lakih golova. Moramo posebno u odbrani, iskazati veći stepen koncentracije. Mislim da možemo, jer imamo potreban kvalitet i znanje da zaustavimo njihovo najjače oružje.”

Prva utakmica baraža na programu je 31. maja.

“Iskreno, draže mi je što se revanš igra kod nas. Očekujem, a ima najava, sjajnu atmosferu u Nikšiću. Igraćemo pred svojim navijačama i nadam se izboriti plasman na SP. Imale smo slične i teške situacije, kao u kvalifikacijama za Olimpijske igre, kada smo i sa jačim rivalima znale da izađemo na kraj. Od ovog baraža i plasmana na SP zavisi da li ćemo doći u šansu da se borimo za Tokio”, jasna je Bulatović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve