Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Američki bejzbol igrač pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Skegs je rodom iz Južne Kalifornije, u ligi je debitovao 2012. godine za Arizonu, a u dva navrata od 2014. godine igrao je za Angelse

Američki bejzbol igrač i član ekipe Los Anđelesa Tajler Skegs pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Teksasu gdje je doputovao na ligašku utakmicu sa ostatkom ekipe.

Foto: Newsday.com

“S velikom tugom javljamo da je Tajler Skegs preminuo u Teksasu. Tajler jeste, i uvijek će biti, važan dio porodice Angelsa. Naše misli i molitve su s njegovom suprugom Karli i cijelom njegovom porodicom”, poručili su iz kluba.

Inače, policijska uprava u Soutlejku u saveznoj državi Teksas objavila je da su policajci reagovali na poziv o muškarcu bez svijesti u sobi u hotelu Hilton, a kada su stigli nije davao znakove života pa je na mjestu utvrđena smrt.

“U ovom trenutku se ne sumnja na nasilnu smrt”, piše u izvještaju policije, koja dodaje kako nema znakova da se radi o samoubistvu.

Skegs je rodom iz Južne Kalifornije, u ligi je debitovao 2012. godine za Arizonu, a u dva navrata od 2014. godine igrao je za Angelse.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve