Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Ajkule nastavile pripreme u Herceg Novom

Naši vaterpolisti od danas su ponovo na Škveru gdje će raditi zaključno sa subotom, ukoliko to dozvole vremenske prilike. Nakon dana odmora, crnogorska ekspedicija se seli za Nikšić gdje će trenirati od 20. do 31. maja

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pripreme za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji počela je 9. maja na Škveru okupljanjem reprezentativaca iz domaćih klubova i potencijalnih mladih reprezentativaca.

U Herceg Novom su “ajkule” pod vođstvom selektora Vladimira Gojkovića trenirale dva dana, a zbog loših vremenskih uslova od 13. do 15. maja su radili u Budvi.

Naši vaterpolisti od danas su ponovo na Škveru gdje će raditi zaključno sa subotom, ukoliko to dozvole vremenske prilike. Nakon dana odmora, crnogorska ekspedicija se seli za Nikšić gdje će trenirati od 20. do 31. maja.

Do odlaska na turnir u Postdamu (Njemačka) koji je na programu od 21. do 23. juna (učestvuju Crna Gora, Njemačka, Grčka i Italija), “ajkule će još trenirati u Herceg Novom od 3. do 14. juna, i u Bečeju sa selekcijom Francuske od 17. do 19. juna.

Nakon Njemačke, slijede pripreme u Podgorici i Herceg Novom, pa put za Kinu 5. jula, odakle se selekcija seli za Južnu Koreju gdje 15. jula igra prvi meč Svjetskog prvenstva sa Srbijom.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve