Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Agentu Emilijana Sale prijeti zatvor?

Škot nije uhapšen, ali je dužan da se pojavi pred sudom kada se pokrene postupak, ako bude osuđen MekKaj bi mogao dobiti dvije godine zatvora. Veoma tužan epilog ionako tamnog događaja

Transfer Emilijana Sale će ostati obojen tamnim bojama, Argentinac je stradao početkom godine u stravičnoj avionskoj nesreći koja je odnijela njegov i život pilota aviona kojim je krenuo u Kardif.

Foto: BBC.co.uk

Zastupnici oba kluba, Nanta i Kardifa su zatim došli u fazu koja se karakteriše prebacivanjem krivice oko pogibije visokog napadača, Salin agent, Vili MekKaj je dosipao ulje na vatru svojim ponašanjem ispred trening centra velškog kluba.

Škot je prema pisanju britanskih medija ušao u prostorije Kardif Sitija i počeo da prijeti kako će sve pobiti zbog tragične pogibije svog klijenta. Intervensila je policija iz Južnog Velsa, ali su agentu uručene prijave za remećenja javnog reda i mira kao i prijetnje.

Škot nije uhapšen, ali je dužan da se pojavi pred sudom kada se pokrene postupak, ako bude osuđen MekKaj bi mogao dobiti dvije godine zatvora. Veoma tužan epilog ionako tamnog događaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve