Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Možemo sa svima da se nosimo

Adžić je u najavi premijernog meča kazao da je urađeno sve što je bilo moguće da djevojke oporavljene i fizički spremne do mogućeg maksimuma dočekaju start Lige šampiona

Rukometašice Budućnosti u subotu počinju novu sezonu u Ligi šampiona – izabranice Dragana Adžića dočekuju francuski Brest u prvom kolu grupe C.

Dvostruke šampionke Evrope tako otvaraju 25. sezonu u elitnom takmičenju, po čemu su rekorderke zajedno sa slovenačkim Krimom.

Adžić je u najavi premijernog meča kazao da je urađeno sve što je bilo moguće da djevojke oporavljene i fizički spremne do mogućeg maksimuma dočekaju start Lige šampiona.

“Sa djevojkama koje su se vratile i koje smo angažovali kao pojačanja, uz one koje smo mi iznjedrili i koje su nosile dres Budućnosti minulih sezone, siguran sam da možemo sa svima da se nosimo”, kazao je Adžić i potom analizirao subotnjeg rivala.

“Brest ima ozbiljan sastav, sa kvalitetnim igračicama koje najbolje igraju utakmice u kojima nijesu favoriti. Brest nije nimalo naivan, svjesni smo toga i spremamo se za njihova najbolja izdanja. Mora i naš odgovor biti pravi kako bi anulirali njihov individualni i kolektivni kvalitet”.

Subotnji duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve