Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Krim uvijek izvuče maksimum iz nas, tako će biti i ovog puta

Rezultatski, meč nema nikakav značaj, jer je već poznato da će Podgoričanke u četvrtfinale sa trećeg mjesta, dok je slovenačka ekipa bez šansi za plasman među osam najboljih. A kada se zna da su mečevi u najjačem evropskom takmičenju jedini pravi za Budućnost, onda je jasno da Dragan Adžić nije u situaciji da odmara nosioce igre

Avantura u Glavnoj rundi Lige šampiona rukometašice Budućnosti završavaju u Ljubljani, na gostovanju Krimu (sjutra 19h).

Adžić, Foto: ŽRK Budućnost

Rezultatski, meč nema nikakav značaj, jer je već poznato da će Podgoričanke u četvrtfinale sa trećeg mjesta, dok je slovenačka ekipa bez šansi za plasman među osam najboljih. A kada se zna da su mečevi u najjačem evropskom takmičenju jedini pravi za Budućnost, onda je jasno da Dragan Adžić nije u situaciji da odmara nosioce igre.

“Uvijek je teško izabrati pravu stvar. Želja mi je da se uđe u ovu utakmicu na pravu način i sa pravom energijom. Onda bi nam to donijelo prostor za sve igračice”, rekao je Adžić uoči puta u Sloveniju.

Iskusni stručnjak će zbog povreda morati da rotira na ovo gostovanje sigurno neće putovati Milena Raičević i Marina Rajčić, dok je pod znakom pitanja odlazak Majde Mehmedović.

“Katarina Džaferović jako dobro radi i dobiće prostor, Nađa Kadović možda i cijelu utakmicu, jer Majda ima problema sa leđima. Osim nje, Milene i Marine ostale će biti u sastavu”, dodao je Adžić.

A ako Budućnost neku ekipu poznaje do tančina to je svakako Krim.

“Znamo kako je igrati sa njim, nijesu jednostavan protivnik. Nekako uvijek izvuče maksimum iz nas, a to će biti i ovog puta” ističe Adžić.

“Đer nas je potrošio, ali vjerujem da ćemo izvući maksimum u ovom duelu.” Poslije ovog duela, slijedi pauza do početka aprila zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre. I zbog toga je vrlo važno da se svaki trening maksimalno iskoristi za pripremu četvrtfinala. “Najvažnije je da se reprezentacija plasira na Olimpijske igre, a onda da djevojke koje igraju dođu zdrave. Saznaćemo za vikend rivala, a onda imamo sljedeću nedjelju da odredimo osnovne stvari. Jedva čekamo da dobijemo ime, svaka ekipa je vrhunska i svako četvrtfinale će biti izuzetno”, podvukao je Dragan Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve