Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Bez pritiska i tenzija na Đer

Petostruki i dvostruki šampion Evrope sastaju se u derbiju drugog kola glavne runde Lige šampiona – Budućnost gostuje Đeru, koji je branilac trofeja, u duelu koji bi mogao da bude od izuzetnog značaja za konačan poredak u grupi D

Petostruki i dvostruki šampion Evrope sastaju se u derbiju drugog kola glavne runde Lige šampiona – Budućnost gostuje Đeru, koji je branilac trofeja, u duelu koji bi mogao da bude od izuzetnog značaja za konačan poredak u grupi D.

Dragan Adžić

Nakon pobjede protiv švedskog Savehofa na startu glavne runde, izabranice Dragana Adžića u dobrom raspoloženju otputovale su u Mađarsku, na okršaj protiv velikog rivala, koji je nakon prvog poraza u nacionalnom prvenstvu od Šiofoka, na startu ove runde takmičenje, protiv Bresta pred svojim navijačima, prekinuo i niz od šest pobjeda u Ligi šampiona.

Ti rezultati pokazuju da i mađarski velikan ima slabih tačaka, ali u taboru našeg tima očekuju vrelu atmosferu u Đeru i motivisanog protivnika, pa ističu da moraju pružiti maksimum tokom svih 60 minuta, ako žele pozitivan rezultat.

“To traži da izvučemo maksimum, da odigramo bez pritiska i tenzija. Vjerujem u svoj tim, u ono što radimo, da možemo na vrućem terenu da se suprostavimo Đeru. Siguran sam da je mađarski tim sada mnogo spremniji da igra vrhunski rukomet nego prije sedam dana. To nama i treba za sve što ono dolazi u martu, aprilu i maju, nama treba najjači Đer”, rekao je Adžić.

Strateg Podgoričanki kaže da je Đer vrhunski pokriven na svakoj poziciji i da će tražiti maksimum Budućnosti.

“Jedva čekamo utakmicu sa njima, da vidimo gdje smo i na čemu da radimo dalje, ali i da odgovorimo na pravi način. Teško im je naći slabu tačku, možda je odnos prema meču doveo do prekida serije pobjeda, odnosno remija protiv Bresta. Brest nije mjerilo kvaliteta Đera, iako je potvrdio vrhunski kvalitet”, rekao je Adžić.

Đer je trenutno na prvom mjestu u grupi 2 sa devet bodova, koliko ima i Brest sa slabijom gol razlikom, dok je Budućnost treća sa šest.

Subotnji duel u Đeru počeće u 17 sati.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve