Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Volio bih da Podgorica dobije moderan stadion

''Radujem se novim sportskim objektima. Volio bih da ministar sporta Vasilije Lalošević razmisli na tu temu, zajedno sa Glavnim gradom i Fudbalskim savezom, da i Podgorica dobije jedan moderan stadion. Volio bih da ukupnu sportsku infrastrukturu popravimo'', rekao je Abazović na današnjoj sjednici Vlade

Fudbalska infrastruktura jedan je od najvećih problema u našoj zemlji, a premijer Dritan Abazović nada se da će se situacija popraviti u budućnosti.

Prvi čovjek Vlade boravio je sinoć na utakmici finala Lige konferencija u Tirani, koji je pratio iz udobne lože novog stadiona u glavnom gradu Albanije.

Nakon toga uslijedili su brojni komentari izazvani prije svega zbog nezavršenog Gradskog stadiona u Podgorici, na kojem naša selekcija igra najvažnije utakmice.

“Radujem se novim sportskim objektima. Volio bih da ministar sporta Vasilije Lalošević razmisli na tu temu, zajedno sa Glavnim gradom i Fudbalskim savezom, da i Podgorica dobije jedan moderan stadion. Volio bih da ukupnu sportsku infrastrukturu popravimo”, rekao je Abazović na današnjoj sjednici Vlade.

Rekonstrukcija Gradskog stadiona pod Goricom traje praktično dvije decenije i on izgleda daleko od objekta na kojem bi trebalo da se igraju najvažnije utakmice crnogorske reprezentacije.

Istočna tribina nije završena, a godinama unazad se traži rješenje.

Utisak je da se dosad nije imalo previše sluha od nadležnih da i Podgorica kao i većina glavnih evropskih gradova dobije moderan fudbalski objekat.

Možda bi onda i naši ljubitelji fudbala mogli da uživo prate meč finala nekog od evropskih takmičenja, što bi predstavljalo sjajnu reklamu za našu zemlju, a nema sumnje da bi i turistički poslenici imali koristi od takvog događaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
munja
26.05.2022-22:32 22:32

Da je neko samo malo razmislio na Cetinju se gradi novi stadion i trebalo je dodati još malo para i izgraditi novi nacionalni stadion

Safet
26.05.2022-22:36 22:36

Nemoj volijo bih nego da se uradi i da budes UPAMCEN I svecano docekan na novom STADIJONU – U Sport sto vise da se ulaze da se zaborave nacionalisticke podjele !