Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sa Pekovićem i Radovićem: Crna Gora prepoznata kao zemlja košarke

Potpredsjednik Vlade je naveo da je Crna Gora u regionu i Evropi prepoznata kao zemlja košarke, sa klubovima koji je na evropskim takmičenjima dostojno predstavljaju

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ugostio je u zgradi Vlade Nikolu Pekovića, proslavljenog sportistu i bivšeg košarkaškog reprezentativca Crne Gore i Boška Radovića, selektora muške košarkaške reprezentacije Crne Gore.

– Crna Gora je zemlja velikih sportskih talenata, a mnogi od njih dolaze iz svijeta košarke, od kojih je jedan od najprepoznatljivijih Nikola Peković, saopštio je Abazović.

Potpredsjednik Vlade je naveo da je Crna Gora u regionu i Evropi prepoznata kao zemlja košarke, sa klubovima koji je na evropskim takmičenjima dostojno predstavljaju.

U tom kontekstu, potpredsjednik je naglasio značaj koji za ovaj prostor ima regionalna ABA liga, u čijim takmičenjima učestvuje više crnogorskih klubova i koji su dobra baza za stvaranje reprezentativaca.

Abazović je pohvalio uspjehe koje se u prethodnom periodu postigle košarkaške reprezentacije Crne Gore i poželio puno uspjeha u narednom periodu.

Sastanak je bio prilika da u prijatnoj atmosferi sagovornici porazgovaraju i o NBA karijeri proslavljenog košarkaša Nikole Pekovića, kojem se potpredsjednik zahvalio na promociji i predstavljanju Crne Gore u najjačoj ligi na svijetu.

Peković i Radović su potpredsjedniku Vlade Abazoviću uručili i prigodne poklone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
26.04.2021-21:41 21:41

Cuveni kosarkas Abazovic.