Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA: Partizan i Zvezda počeli rat saopštenjima

Kolo prije kraja jasno je da će se u završnici svi mečevi igrati bez prisustva publike, a iz Partizana apeluju da se jednostavno liga prekine. Iz Zvezde su odmah odgovorili saopštenjem da ovakve predloge smatraju neozbiljnim

Bliži se rasplet u ABA ligi, a situacija sa koronavirusom je sve zakomplikovala.

Mijailović, Foto: Mozzartsport.com

Kolo prije kraja jasno je da će se u završnici svi mečevi igrati bez prisustva publike, a iz Partizana apeluju da se jednostavno liga prekine.

Oni vjeruju da bi bilo korektno odlučiti da se po trenutnim pozicijama zaključi takmičenje, time bi crno-bijeli bili šampioni.

“Partizanu ne odgovara bilo kakva promjena. Kada to kažem, mislim i na četvrtfinale Evrokupa i na polufinale ABA lige,” kazao je prvi čovjek crno-bijeli Ostoja Mijailović i nastavio:

“Ukoliko dođe do situacije da se igra bez publike, takođe treba razmotriti da se takmičenja završe po pozicijama na tabelama, naravno poslije završetka posljednjeg kola ABA lige.”

Iz Zvezde su odmah odgovorili saopštenjem da ovakve predloge smatraju neozbiljnim.

“Zato očekujemo pametne i konstruktivne predloge kako bi na bilo koji način riješili pitanje pobjednika u takmičenjima koja nam predstoje (ukoliko okolnosti to budu dozvolile) isključivo na terenu, i kako je predviđeno u doigravanjima, bez ikakvih nemuštih pokušaja prekrajanja tabela i takmičenja, jer u ovoj situaciji za to nije ni vrijeme ni mijesto”, navode između ostalog crveno-bijeli.

Zadnju odluku daće ABA liga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve