Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA LIGA FINALE: Sjutra odlučujući, peti duel Zvezde i Budućnosti

Budućnost i Crvena zvezda odigraće sedmu utakmicu ove sezone, od kojih je podgorički tim dobio četiri

Košarkaši Budućnosti igraće sjutra u Beogradu sa Crvenom zvezdom odlučujući, peti meč finala plej-ofa ABA lige.

Podgorički tim je, nakon dva startna poraza u Beogradu (82:78 i 85:79) dobio naredna dva meča (75:71 i 81:80) i izborio majstoricu.

Trener Budućnosti Dejan Milojević smatra da će, ko bude bolje iznio pritisak važnosti meča, imati veće šanse da pobijedi.

“Obje ekipe su na gostovanjima imale šansu za pobjedu, nijesu ih iskoristili. Vidjećemo da li ćemo uspjeti da pobijedimo na strani”, kazao je trener Budućnosti, Dejan Milojević.

Prema riječima Nikoler Ivanovića, majstorica ui Beogradu biće kulminacija sezone.

“Sve utakmice su bile iscrpljujuće i zanimljive i u petak će biti kulminacija sezone. Dobro se poznajemo, a ko bude agresivniji – biće pobjednik”, rekao je Ivanović.

Bek Petar Popović smatra da se peta utakmica neće mnogo razlikovati od prethodne četiri, podsjećajući da su bile izuzetno fizički i mentalno zahtjevne.

“Crvena zvezda je dobra ekipa, mi imamo svoje adute i bićemo spremni da damo sve od sebe i pokušamo da dođemo do pobjede u Beogradu”, rekao je Popović.

Prema njegovim riječima, Budućnost ukoliko želi pobjedu mora prazne minute da svede na minimum.

“Ako budemo koncentirisani i spremni da neke osnovne stvari radimo na vrhunskom nivou, mislim da možemo da ostvarimo pobjedu”, rekao je Popović.

Budućnost i Crvena zvezda odigraće sedmu utakmicu ove sezone, od kojih je podgorički tim dobio četiri.

Duel u dvorani Aleksandar Nikolić počeće u 20 sati i 30 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
28.05.2021-01:07 01:07

Čovoć pozvao navijače da napune salu, pritisak na sudije su izvršili maksimalno kukajući kako su oni vječitog j…a stranka… Kalimero im ravan nije koliko ih je nepravde ubilo.

Naši hrabri plavi, samo dostojanstveno protiv bagre pa i da izgubite neka im jadnicima tamo medalja kad su spremni na svakakve mizerije zarad nje.