Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA: Korona u Zvezdi, ABA liga odložila meč

Zvezda je lider regionalnog takmičenja sa 9-1, Cedevita Olimpija ima 6-1 uz ozbiljan manjak utakmica, jer je tim bio na udaru koronavirusa u prethodnom periodu

Večerašnji meč Crvene zvezde i Cedevite Olimpije odložen je zbog pozitivnih slučajeva koronavirusa u beogradskom klubu.

– Zbog potvrđenog slučaja, cio tim i stručni štab Crvene zvezde su u kućnoj izolaciji do sljedećih testova. ABA liga će novi termin odrediti što je prije moguće, saopštila je ABA liga.

Zvezda je lider regionalnog takmičenja sa 9-1, Cedevita Olimpija ima 6-1 uz ozbiljan manjak utakmica, jer je tim bio na udaru koronavirusa u prethodnom periodu.

– Crvena zvezda obavještava javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred utakmicu 11.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, identifikovani pozitivni i oboljeli na virus Covid 19. U skladu sa svim zdravstvenim mjerama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mjere kućne izolacije, potvrdila je i Zvezda, uz dodatak da je obaviještena i Evroliga o ovoj situaciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve