Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

ABA 2: Nikšićani večeras navijaju za Sutjesku i Lovćen

Da bi se našli u plej-ofu Nikšićani će večeras u direktnom duelu morati da savladaju upravo Borac usred Čačka, ali i da se nadaju poklonu sa Cetinja, gdje bi drugi naš tim Lovćen morao da savlada Dinamik.

Košarkaši Sutjeske i Lovćena večeras igraju posljednje kolo druge ABA lige.

Foto:Cdm.me

Primorska, Spars i MZT su već u plej-ofu, a za još jedno preostalo mjesto vodiće se bitke večeras od 20 časova u posljednjem kolu ligaškog dijela Druge ABA lige.

Ostala je još samo jedna karta za doigravanje, a za nju će se boriti tri tima naša Sutjeska, Borac iz Čačka i Dinamik sa Novog Beograda.

Da bi se našli u plej-ofu Nikšićani će večeras u direktnom duelu morati da savladaju upravo Borac usred Čačka, ali i da se nadaju poklonu sa Cetinja, gdje bi drugi naš tim Lovćen morao da savlada Dinamik. Svaki drugi ishod osim pomenuta dva u Čačku i prijestonici značio bi i kraj snova Sutjeske u ABA 2.

“Borac je favorit, a mi rasterećeni, ali silno motivisani, ulazimo u meč”, jasan je trener Sutjeske Zoran Glomazić.

“Vdjećemo da li će to biti dovoljno da upišemo još pobjedu. Ovo nam je posljednja utakmica u regularnom dijelu prvenstva, pa ćemo i pored brojnih povreda sigurno pružiti svoj maksimum”, istakao je Glomazić.

Draško Knežević se ove sezone istakao poenima i asistencijama za klub iz grada čelika i piva, a pred večerašnji okršaj je rekao.

“Čeka nas kvalitetna ekipa, koja igra brzu i jednostavnu košarku. Prepuštamo joj ulogu favorita, ali ovdje nismo došli sa bijelom zastavom, već da muški odigramo i pokušamo da dođemo do toliko željene pobjede”, poručio je Knežević.

Lovćen nema rezultatski motiv, ali sigurno će željeti da se pobjedom protiv Dinamika oprosti od ABA lige za ovu sezonu.

“Imamo dosta povrijeđenih igrača, ali sam siguran da će oni koji budu izašli na teren dati sve od sebe da probamo da upišemo pobjedu na kraju Druge ABA lige”, istakao je trener Cetinjana Miodrag Kadija.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve