Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA 2: Košarkaši Sutjeske otputovali u Sarajevo

Košarkaš Vladimir Tomašević je optimističan kada je riječ o utakmici sa Sparsima koja se igra sjutra veče u 21 sat, dok sa Podgoricom očekuje težak meč

Košarkaši Sutjeske otputovali su jutros u Sarajevo, gdje danas počinje treći ”balon” ABA 2 lige. U Sarajevu igraju protiv domaćina turnira, Sparsa, te Lovćena i Podgorice.

Košarkaš Vladimir Tomašević je optimističan kada je riječ o utakmici sa Sparsima koja se igra sjutra veče u 21 sat, dok sa Podgoricom očekuje težak meč.

– Daćemo sve od sebe da se dobro pripremimo za meč sa Sparsima i „balon“ otvorimo pobjedom. Lovćen smo savladali u domaćem šampionatu. Utakmica protiv Podgorice biće teška, znamo njihove igrače – dosta ih je igralo za Sutjesku. Ja sam igrao za njih prethodne sezone. Biće zanimljiv meč, kazao je on.

Njegov saigrač Ilija Varajić očekuje naporne utakmice.

– Ovaj ”balon” će biti naporniji od prethodna dva – ranije smo igrali dvije utakmice, sada tri. Nadam se da ćemo se dobro spremiti i pokušaćemo da zabilježimo sve tri pobjede.

Trener Velimir Gašić očekuje da reakcija nakon poraza u Bijelom Polju bude kvalitetna, da to što nije bilo dobro u drugom poluvremenu protiv Jedinstva isprave i što spremnije dočekaju utakmicu sa Sparsima.

– Očekuje nas zahtjevan turnir. Čekaju nas protivnici, koji su se izuzetno pojačali u odnosu na početak sezone. Sparsi su kvalitetan tim, doveli su još dvojicu igrača. Pokušaćemo da se što kvalitetnije spremimo za tu utakmicu, a o Lovćenu i Podgorici ćemo kasnije razmišljati. Najbitnije je da se mi što kvalitetnije spremimo, da zdravstveni bilten bude na nivou i onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Idemo korak po korak. Ekipa kao što smo mi iz nedelje u nedelju ima neka nova iskušenja, istakao je on.

Utakmica protiv lovćena igraće se 7u petak u 15 sati, a protiv Podgorice u nedjelju u 17 sati.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve