Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA 2: Gašića muči povreda Spasojevića

Nikšićani su na startu za rivala dobili domaćina, a imaju kadrovskih problema. Vrlo bitan igrač Spasojević je pod znakom pitanja, a naš sastav biće lišen pomoći Goranovića. Ipak optimizam ih ne napušta

Košarkaši Sutjeske takmičenje u ABA 2 ligi počinju duelom protiv Zlatibora.

Gašić, Foto: Bhbasket.ba

Nikšićani su na startu za rivala dobili domaćina, a imaju kadrovskih problema.

Vrlo bitan igrač Spasojević je pod znakom pitanja, a naš sastav biće lišen pomoći Goranovića. Ipak optimizam ih ne napušta.

“Mislim da je naš tim na solidnom nivou pripremljenosti sa aspekta timske igre, ali nam problem predstavlja povreda Spasojevića i odsustvo Goranovića. Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog sastava, koji je dugo na okupu. Imamo svoje ideje i plan kako odigrati duel koji će biti veoma zahtjevan. Takođe želja nam je da na što bolji način, predstavimo klub, grad Nikšić i crnogorsku košarku”, kazao je trener Sutjeske Velimir Gašić.

Sutjeska je ostvarila sve četiri pobjede u domaćem šampionatu i to im dosta znači.

“Želimo da se na prvom turniru, koji se igra u specifičnim okolnostima, predstavimo u najboljem svijetlu. Dolazimo sa velikim samopouzdanjem nakon serije pobjeda u domaćoj ligi i nadam se da ćemo u tom ritmu nastaviti i u regionalnom takmičenju”, poručuje Boris Lalović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve