Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

3×3 reprezentacija startuje u kvalifikacijama za EP

Aleksandar Bogojević, Marjan Stojanović, Bogdan Cebalović i Nemanja Gavranić, nastupiće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

3×3 reprezentacija Crne Gore, u sastavu Aleksandar Bogojević, Marjan Stojanović, Bogdan Cebalović i Nemanja Gavranić, nastupiće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se održavaju u Tel Avivu 25. i 26. juna.

Naša selekcija se nalazi u grupi B sa Austrijom, Švajcarskom i Grčkom.

Dvije ekipe iz svake grupe će se naći u četvrtfinalu, a pobjednici četvrtfinalnih mečeva će izboriti plasman na EP u Parizu (10 – 12. septembar).

“Moram da kažem da sam jako ponosan na momke koji su izdvojili svoje dragocjeno vrijeme i maksimalno profesionalno i angažovano ušli u pripremu za kvalifikacije u Tel Avivu. Realizovali smo planirane aktivnosti i u sklopu priprema učestvovali na izuzetno kvalitetnim turnirima u Splitu i Beogradu, gdje smo pobijedili ekipe iz Holandije, Mađarske i Hrvatske.

U našoj grupi se nalaze timovi koji su puno iskusniji, ali mi ćemo tražiti svoju šansu u svakom meču. Vjerujem da možemo biti iznenađenje turnira i ako budemo imali sreće i izboriti mjesto na prvenstvu u Parizu.

Iskoristio bih priliku i da se zahvalim KSCG koji nas je podržao u svim aktivnostima”, rekao je selektor 3×3 reprezentacije Marko Dabanović.

Crna Gora će sve utakmice igrati 25. juna – prvi duel, sa Austrijom, na programu je u 9:55h.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve