Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

3×3 basket: Satelit turnir ovog vikenda u Baru

Međunarodni turnir na Kraljevskoj plaži u Baru okupiće neke od najboljih ekipa iz regiona i svijeta. Najavljeno je učešće timova iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine

Najveći turnir “Satelit” tipa u novom olimpijskom sportu, 3×3 basketu, ovog vikenda treći put održaće se u Baru.

Foto: Cdm.me

Međunarodni turnir na Kraljevskoj plaži u Baru okupiće neke od najboljih ekipa iz regiona i svijeta. Najavljeno je učešće timova iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine.

Priliku da se nadmeću sa elitom imaće i neki od najboljih timova iz naše države, poput G-Unit i Dangerous. Pobjednik “Satelita” u Baru imaće priliku da se takmiči na “Čelindžeru” u Bukureštu, kasnije ovog ljeta, na jednom od najjačih turnira na kontinentu.

“Program oba dana počinje u 16 časova, a publika će pored vrhunskog basketa, imati priliku da učestvuje na takmičenjima za publiku, za što su organizatori spremili vrijedne novčane i sponzorske nagrade. Na programu su i aktivacije za najmladje, a za dobru atmosferu tokom turnira biće zadužen i di-džej”, naveli su iz organizacije 3×3 Montenegro, koja rukovodi zvaničnim takmičenjima u 3×3 basketu u državi.

Turnir će biti uživo prenošen na Jutjub kanalu i televiziji MNE Sport TV. Takmičenje se organizuje pod pokroviteljstvom Svjetske košarkaške federacije (FIBA) i Košarkaškog saveza Crne Gore.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve