Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

3×3 Basket: Portonovi open 2K19 u nedjelju pod pokroviteljstvom FIBA

FIBA 3×3 je devetog juna 2017. godine zvanično postala olimpijska disciplina, pa će se basket igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, što je velika šansa za Crnu Goru i crnogorske basketaše da se nađu na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri

U nedjelju, prvog septembra, novootovoreni Portonovi rizort biće domaćin ekskluzivnog turnira – Portonovi Open 2K19, pod pokroviteljstvom svjetske krovne košarkaške organizacije FIBA.

Foto: Cdm.me

FIBA 3×3 je devetog juna 2017. godine zvanično postala olimpijska disciplina, pa će se basket igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, što je velika šansa za Crnu Goru i crnogorske basketaše da se nađu na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri.

Učešće na turniru u Portonovom je po principu ‘invite only’, pa će se za glavnu nagradu i bodove na FIBA 3×3 svjetskoj rang listi, nadmetati 12 najboljih crnogorskih ekipa.

Pored seniorskog turnira, na rasporedu događaja su i ‘3 point shootout’, takmičenja za publiku, aktivacije za najmlađe, kao i zabavni program uz MC-ija, DJ-ja i gostom iznenađenja.

Program počinje u 16 časova, na Portonovi Marina trgu. Ulaz je besplatan.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve