Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

3×3 basket: G-Unit najbolji u Baru

Ovim trijumfom Barani su obezbijedili i plasman na čelindžeru u Bukureštu

Domaća ekipa, G-unit, koja je nastupila u sastavu Marko Dabanović, Miloš Milošević, Marko Mijović Vladimir Tomašević, je dominantno, bez poraza, osvojila prvo mjesto i otišla kući bogatija za pet hiljada eura sa turnira u basketu 3×3 u Baru.

Foto: Cdm.me

Ovim trijumfom obezbijedili su i plasman na čelindžeru u Bukureštu.

Zanimljivo je da je prvi put u istoriji 3×3 Montenegro, turnir završen po danu – zbog najavljenog nevremena, program je počeo dva sata ranije.
Svakako, publika je vidjela sve što je najljepše u 3×3 košarci. Brza, dinamična igra, sjajni driblinzi, trojke za pobjedu, kao i spektakularna zakucavanja, kojih najviše bilo od strane Miloša Miloševića, Elvisa Čekića i Fedje Vulete.

Miloš je bio i najkorisniji igrač turnira i najzaslužniji što je G-unit slavio u svom gradu, medjutim stiče se utisak da je igrač koji je bio prevaga i koji je falio Baranima – Marko Mijović, plej KK Mornara.

Marko je donio ekipi neophodno iskustvo, sigurnost na lopti i konstantnu opasnost iza linije za tri poena, što je i potvrdio u polufinalu protiv Ecos Romaria, trojkom za pobjedu.

3×3 Montenegro karavan se nakon Rožaja, vraća na sjever. Sljedeća stanica je Bijelo Polje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve