Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

3×3 basket: Elektro Čarapić najbolji na Trgu Svetog Petra Cetinjskog

Takmičenje u basketu okupilo je deset ekipa, a trijumfovala je ekipa “Elektro Carapić za koju su nastupali Igor Carapić, Stefan Čarapić, Marko Nikolić i Milan Pešić. Oni su u finalu savladali ekipu MIPS, za koju su nastupali Ilija Gardašević, Stefan Ivković, Petar Radović i Marin Prga, rezultatom 18:15 i tako osvojili prvo izdanje ovog turnira

Studentski sportski savez Crne Gore organizacijom takmičenja Students open 3×3 u košarci, koje je održano na Trgu Svetog Petra Cetinjskog, počeo je proslavu obilježavanja Međunarodnog dana univerzitetskog sporta.

Basket, Foto: Cdm.me

Takmičenje u basketu okupilo je deset ekipa, a trijumfovala je ekipa “Elektro Carapić za koju su nastupali Igor Carapić, Stefan Čarapić, Marko Nikolić i Milan Pešić. Oni su u finalu savladali ekipu MIPS, za koju su nastupali Ilija Gardašević, Stefan Ivković, Petar Radović i Marin Prga, rezultatom 18:15 i tako osvojili prvo izdanje ovog turnira. Imala je ekipa ,,MIPS prednost od pet poena tokom meča, ali je u finišu Nikolić sa tri šuta iza linije 6,75 metara donio trijumf svojoj ekipi.

Treće mjesto osvojila je ekipa ,,TNT” u sastavu Petar Milić, Dejan Jovović, Petar Vujačić i Miljan Radović, koja je bila bolja od ekipe “The Usual Suspects” (Nikola Rondović, Filip Popović, Milutin Popović i Nemanja Vasiljević) rezultatom 17:8.

U revijalnom dijelu nastupili su ministar sporta i mladih Nikola Janović, rektor Danilo Nikolić i Sekretar za sport u Glavnom gradu Miloš Antič, koji su nastupali sa po dva studenta u svojim ekipama. Rezultat tih mečeva bio je u drugom planu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve