Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

3×3 Basket: Dangerous najbolji i na turniru u Rožajama

Pobjednik turnira je Dangerous, a u finalu su bili bolji od Griffins Volcano, rezultatom 21:18. Dangerous, koji je bio oslabljen neigranjem 3×3 reprezentativca Bogojevića, je nastupio u sastavu – Marko Koljević, Dragan Bjeletić, Nemanja Gavranić i Pavle Raičković

Odličan početak 3×3 Volcano turneje u sezoni 2019. Savršeni uslovi za igru i vrhunska atmosfera na sjeveru Crne Gore.

Foto: Cdm.me

Tribine su bile popunjene od samog početka turnira, a publika je posebno bila aktivna prilikom nastupa Rožajskih ekipa – Ski centar Hajla i Cafe Elit.

Pobjednik turnira je Dangerous, a u finalu su bili bolji od Griffins Volcano, rezultatom 21:18. Dangerous, koji je bio oslabljen neigranjem 3×3 reprezentativca Bogojevića, je nastupio u sastavu – Marko Koljević, Dragan Bjeletić, Nemanja Gavranić i Pavle Raičković. Podgoričani ove sezone i dalje nemaju poraz na 3×3 turnirima, a narednog vikenda ih očekuje nastup na Challenger-u u Poitiersu, u Francuskoj.

Turnir u Rožajama je ujedno bio i kvalifikacioni za internacionalni turnir Satelit kategorije u Baru, a učešće su, pored gore navedenih ekipa, izborili i polufinalisti – CT i Kiša metaka.

Na dogadjaju su, pored seniorskog turnira u basketu, bila takmičenja za publiku i aktivacije za najmladje, a pred finale je održano i takmičenje u šutiranju trojki. Pobjednik je bio Djordje Šušić.

3×3 Montenegro karavan se seli na jug zemlje, od 12. do 14. jula je na programu internacionalni turnir u Baru.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve