Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

22 godine od Peđinog gola karijere: Sve je bilo regularno

Kraljevski klub je na Amsterdam areni golom Mijatovića srušio ekipu Juventusa. Iako će navijači italijanskog giganta uvijek govoriti da je pogodak stigao iz nedozovoljene pozicije, Mijatović smatra da je gol potpuno regularan i to je objasnio u intervjuu za Marku

Legendarni crnogorski fudbaler Predrag Mijatović je na današnji dan prije 22 godine donio Real Madridu sedmi trofej Lige šampiona.

Mijatović, Foto: Beinsports.com

Kraljevski klub je na Amsterdam areni golom Mijatovića srušio ekipu Juventusa.

Iako će navijači italijanskog giganta uvijek govoriti da je pogodak stigao iz nedozovoljene pozicije, Mijatović smatra da je gol potpuno regularan i to je objasnio u intervjuu za Marku.

“Normalno je da onaj ko gubi ima prava da se ljuti. Meni je sve jasno. Uvijek pričam da to nije mogao da bude ofsajd, prije svega zbog reakcije igrača Juventusa. Mi, koji smo imali prilike da igramo mnogo mečeva sa italijanskim timovima znamo kakvi su. Oni protestuju za sve i svašta, traže ofsajd i kad ga nema. I u tom napadu, niko od njih nije podigao ruku da zatraži ofsajd poziciju”, izjavio je Mijatović i nastavlja:

“U jednom trenutku, neko, mislim da je to bio Pesoto, okreće se ka sudiji i shvata da je gol regularan. Istina je da nema snimka na kom se sve može savršeno vidjeti, kao što je slučaj danas, ali ja sam ubijeđen da sam bio u dozvoljenoj poziciji. Ja, svi u našem timu, oni, sudije. Niko nije protestovao, za mene je to ključno”.

https://twitter.com/realmadrid/status/1262971311514505216?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1262971311514505216%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fm.cdm.me%2Fsport%2Ffudbal%2F22-godine-od-pedinog-gola-karijere-sve-je-bilo-regularno%2F

Mijatović je za Reаl Mаdrid odigrao tri pune sezone postigavši 30 golova na 90 utakmica.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve