Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

2. CFL: Luka Pejović pojačao Lovćen

Na listi želja Lovćena ima nekoliko igrača, a prvi koje stavio potpis sa “crvenima” je nekadašnji crnogorski reprezentativac Luka Pejović

Luka Pejović novi je član Lovćena. Drugoligaš sa Cetinja imao je nikad slabiju polusezonu, pa su čelnici kluba očigledno riješeni da angažovanjem nekoliko provjerenih igrača pojačaju igrački kadar, kako najstariji crnogorski fudbalski kolektiv ne bi doživio sunovrat.

Pejović, Foto: Reprezentacija.me

Na listi želja Lovćena ima nekoliko igrača, a prvi koje stavio potpis sa “crvenima” je nekadašnji crnogorski reprezentativac Luka Pejović.

“Postigli smo dogovor do kraja sezone. Znam da je Lovćen imao turbulentnu polusezonu, znam da ga čeka veoma izazovno proljeće, ali nastojaću da pomognem i dam doprinos ostvarivanju ciljeva. Lovćen kao klub ne zaslužuje da bude u donjem dijelu tabele Druge lige i uradićemo sve da pozitivnom serijom napravimo reakciju”, kazao je Pejović.

Pejović (34) je prvi dio šampionata proveo u ekipi Iskre, ali nije imao zapaženu ulogu u timu Aleksandra Nedovića, zbog čega je i odlučio da napusti tim iz Danilovgrada.

Iskusni lijevi bek, koji je u karijeri nastupao za Crvenu stijenu, Jagijeloniju, Mogren, Grbalj i OFK Titograd, za reprezentaciju Crne Gore upisao je 23 nastupa, postigao je jedan gol.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve