Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

2. CFL: Bokelj pobijedio na premijeri

Tim, koji uglavnom čine internacionalci iz Japana, koji u našoj zemlji pokušavaju da nađu angažman, pružio je dobar otpor, ali je Bokelj sa prilično izmijenim sastavom pokazao dosta dobrih stvari, a povratnik u redove Kotorana Ukrajinac Andri Panič, sa dva gola dokazao je da će biti od velikog značaja

Fudbaleri Bokelja nakon par dana priprema, odigrali su prvi kontrolni meč. Kotorani su savladali na Gradskom stadionu ekipu Adrie 2:1.

Tim, koji uglavnom čine internacionalci iz Japana, koji u našoj zemlji pokušavaju da nađu angažman, pružio je dobar otpor, ali je Bokelj sa prilično izmijenim sastavom pokazao dosta dobrih stvari, a povratnik u redove Kotorana Ukrajinac Andri Panič, sa dva gola dokazao je da će biti od velikog značaja.

Utakmicom protiv Adrie Bokelj je krenuo sa odigravanjem kontrolnih mečeva, a prva provjera bila je prilika da trener Zoran Krivokapić ukaže povjerenje svim igračima, a u timu Bokelja bilo je dosta i mlađih igrača, kao i onih koji su na probi i nastoje da se nametnu stručnom štabu drugoligaša iz Kotora.

Bokelj će u petak imati novu provjeru, kada će odmjeriti snage protiv komšija iz Igala, dok u neđelju Kotorani igraju protiv Mornara, kojem će to biti generalna provjera pred start prvoligaškog karavana.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve